Laadukkaat kalusteet Jämijärveltä

Vuonna 1992 perustettu yritys Kastanja Kaluste suunnittelee ja toteuttaa laadukkaita kiintokalusteryhmiä keittiöön, eteistiloihin, sekä makuu- ja kodinhoitohuoneisiin Jämijärvellä.

Yhteystiedot

Keittiö

Kastanja Kaluste on tullut tunnetuksi laadukkaista ja käytännöllisistä keittiöistä. Keittiö on monille kodin sydän ja sillä on tärkeä rooli niin arjen askareissa kuin vieraiden viihdyttämisessäkin. Miksi siis tinkiä tilan toimivuudesta ja viihtyvyydestä? 


Keittiötä suunnitellessamme pyrimme yhdistämään viihtyvyyden ja käytännöllisyyden. Laajan yhteistyökumppaniverkostomme avulla pystymme aina tarjoamaan uusimmat innovaatiot keittiövarusteiden puolelta. Käytämme mm. kotimaisen Kensapuun kalusteovia: maalattuja ja Premium MDF-kalusteovia sekä mikrolaminaattiovia. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja sävyvalikoima rajaton. Voit tutustua esimerkkeihin niistä oheisesta kuvagalleriasta.

Tutustu myös referensseihimme

Kylpyhuone 

Suunnittelemme ja toteutamme sinulle unelmiesi kylpyhuoneen. Olipa toiveenasi sitten moderni tai klassinen kylpyhuone, teemme unelmastasi totta. Kylpyhuoneen ja WC-tilojen kalustekokonaisuudet suunnittelemme vastaamaan tarpeitasi ja toiveitasi. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on aina valmis auttamaan sinua kalusteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Komeroryhmät

Toteutamme toimivat komerojärjestelmät niin toimistoihin, makuuhuoneisiin kuin eteistiloihinkin. Pääset valitsemaan kaiken kattavasta valikoimasta mieleisesi ovet, halusitpa sitten saranalliset tai ahtaampaankin tilaan sopivat alumiinikehäiset liukuovet. Komeroiden käytännöllisyyttä on helppo tehostaa lisäämällä esimerkiksi rullakiskokoreja ja ulos vedettäviä vaate- ja kenkätelineitä.

Tasot

Meiltä löydät Ramportin tasoja, kuten esimerkiksi taivetasoja.Toimitamme ja asennamme laadukkaiden ja edullisten laminaattitasojen lisäksi myös massiivipuu- ja kivitasot.

Liukuovet

Persoonallisen kodin luominen onnistuu helposti muokattavilla liukuovikaapistoilla. Liukuovista saat kauniin ja yksilöidyn sisustuselementin kotiisi. Huoneistoneliöitä säästävät liukuovikaapistot sopii kotiin kuin kotiin.

Vetimet

Tyylikkäillä vetimillä viimeistelet unelmiesi keittiön. Laajasta valikoimastamme löytyy vedin joka makuun. 


Suunnittelemme ja toteutamme kalusteet kotiisi tai toimitilaasi Jämijärvellä. Olemme erikoistuneet keittiökalusteiden valmistukseen ja erikoiskalusteiden tuottamiseen. Hoidamme kaiken suunnittelusta asennukseen.

Lue lisää toiminnastamme ja tutustu palveluihimme!

Yksilölliset kalusteet kotiisi tai toimitilaasi!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous